Zes kavels in Havenkwartier Noord

Inschrijven

Lees het inschrijfproces goed door. Voor kavels 1 tot en met 5 schrijft u zich in. Inschrijven op meerdere kavels is mogelijk. Op kavel 6 kunt u eenmalig een bod uitbrengen.

Inschrijfproces: inschrijven en bieden

Verkoopbrochure en kaveltekeningen kavels

U kunt via onderstaande knop de verkoopbrochure en de uitgiftetekeningen van de kavels downloaden. U ontvangt een e-mail met daarin de link naar de opgevraagde documenten. 

Verkoopbrochure en kaveltekeningen

Ligging kavels

Via de knop kunt de locatie van de kavels op de kaart bekijken.

Kaart: Waar liggen de kavels?

Kavel 1 tot en met 4

De eerste vier kavels liggen aan de woonstraat ‘Paard van Marken’ bij de entree van het Havenkwartier aan de Noordzijde. Deze plek is beeldbepalend voor de entree van Havenkwartier Noord en de binnenbocht van de Omloop. Het vraagt om architectuur die bijdraagt aan de sfeer en het karakter van het Havenkwartier.

Kavel 5

Droomt u ervan om vrij te wonen in het groen en vlakbij het water? Deze kavel heeft een bijzondere vorm en ligging. Op de kop van de Groote Kaap omgeven door groen. Bouw hier zelf uw droomhuis met de sfeer en het karakter van een Zuiderzeeplaats.

Kavel 6

Deze kavel ligt op de hoek van de Vuurtoren. De ligging aan de Zeewolderdijk maakt deze plek uniek. U heeft uitzicht op het Wolderwijd en aan de overkant op de Veluwe. Aan de achterkant van uw kavel heeft u een eigen ligplaats voor uw boot in de privéhaven. Uw droomhuis met een ligplaats voor uw eigen boot. Dit is een kavel voor de liefhebber!

Kavel oppervlak (m2) prijs (incl. btw)
1 378 € 155.509,20
2 395 € 162.503,00
3 395 € 162.503,00
4 395 € 162.503,00
5 322 € 132.470,80
6 340 € 139.876,00
Voor kavel 6 geldt een ‘bieden vanaf prijs’. U kunt eenmalig een bod uitbrengen vanaf € 139.876,-. De kavel heeft een eigen ligplaats voor een boot. De ligplaats is 23 m². Het totaal oppervlak inclusief ligplaats is 340 m².

Het project Havenkwartier Noord maakt onderdeel uit van de wijk Polderwijk. De uitwerking van de bestemmingsplannen vindt u op de website van het Omgevingsloket.

VACwonen Zeewolde is een zelfstandige en onafhankelijke adviescommissie. De organisatie toetst en adviseert over de plannen voor woningbouw en woonomgeving op praktische bruikbaarheid vanuit de visie van de woonconsument. Heeft u vragen? VACwonen helpt u graag. U kunt contact opnemen via het e-mailadres:
vaczeewolde@hotmail.com.